top of page
Lys og skygge

Zenzorama

Høy kvalitet i førersete

Feltona Mikrosement

Mikrosement til alle bruksområder & forhold. 

Feltona mikrosement

Feltona mikrosement er ett produkt kategori av mikrosement som selges fra butikk kjeden Zenzorama. Det finnes ikke idag en type mikrosement som fungerer til alle forhold, derfor har Feltona fra Zenzorama flere ulike mikrosement produkt tilpasset ditt behov og forhold. Dette ser vi som helt avgjørende etter 12 års erfaring. Vi har delt produktene opp i våtrom, ute og tørre rom. 

Vi produserer i ulike land som Norge, Sverige, Spania og Italia. Vi har stort fokus på kortreist, og jobber hver dag med ett miljøvennlig fotavtrykk. 

Showrom - ta & føle

Zenzorama har showrom i flere norske byer, og det anbefales alltid og ta turen innom nærmeste butikk for en nærmere titt og følelse av hva mikrosement virkelig er. Har du ikke anledning har vi i Semdeko også muligheter til å vise og bringe frem større prøveflater med mikrosement. 

Det er flere grunner til å velge produkter fra Zenzorama

1. Erfaring og ekspertise:

Zenzorama har over 12 års erfaring innen mikrosement og har opparbeidet seg solid kunnskap og ekspertise på området. Dette gjør dem i stand til å tilby produkter av høy kvalitet og gi god veiledning og support til kundene.

2. Tilpassede produkter:

Zenzorama tilbyr ulike typer mikrosementprodukter som er spesialtilpasset forskjellige behov og forhold. Enten det er våtrom, utendørsområder eller tørre rom, har de produkter som er egnet for disse områdene. Dette sikrer at du får et optimalt resultat uansett hvor du skal bruke mikrosementen.

3. Kvalitet og holdbarhet:

Zenzorama legger stor vekt på å levere produkter av høy kvalitet. Deres mikrosementprodukter er laget med fokus på holdbarhet og lang levetid. Dette betyr at du kan være trygg på at resultatet vil vare lenge og beholde sitt estetiske utseende.

4. Estetisk appell:

Mikrosement er kjent for sitt moderne og stilfulle utseende. Zenzorama tilbyr et bredt utvalg av farger og teksturer, slik at du kan velge den stilen som passer best til ditt prosjekt. Uansett om du ønsker en glatt og minimalistisk overflate eller en mer røff og rustikk look, har Zenzorama produkter som kan oppfylle dine estetiske preferanser.

5. Miljøvennlighet:

Zenzorama er opptatt av miljøet og tilbyr produkter som er bærekraftige og miljøvennlige. Deres mikrosementprodukter er laget med fokus på lavt karbonavtrykk og bruk av resirkulerte materialer der det er mulig.

Samlet sett er Zenzorama og Feltona et pålitelig og anerkjent merke innen mikrosement som tilbyr tilpassede produkter av høy kvalitet. Ved å velge produkter fra Zenzorama kan du være sikker på å få et holdbart og estetisk tiltalende resultat som passer til dine behov.

 
 

Cretezenz er ett vannavvisende mikrosement i seg selv uten lakk. Dette betyr ikke at vi unngår å lakkere det. Ved å påføre Feltona topplokk, blir overflaten enklere å holde rent og vedlikeholde over tid. Dette produktet kan fåes i en rekke forskjellige farger, hvor vi har ett utdrag på ca 25 farger av de mest populære utstilt. Ønsker du en annen farge enn det vi har i utstilt, ta kontakt, så løser vi det. Produktet kan brukes på alle overflater på ett bad, samt andre overflater i en bolig. 

Feltona Cretezenz

Zenztone er den mest naturlige mikrosement pasta produktet vi har. Her kan du skape de mest unike og delikate overflater, blandet med vakre strukturer. Kan brukes på våtrom og andre stabile overflater. 

Feltona Zenztone

bottom of page