top of page

Hva er mikrosement

Mikrosement er et moderne og allsidig materiale som brukes til å dekke og fornye overflater. Det er en sementbasert blanding som består av mikroskopiske partikler av sement, polymerer og fargestoffer. Mikrosement har blitt stadig mer populært i interiør- og eksteriørdesignen på grunn av sin slitestyrke, fleksibilitet og estetiske appell. 

Mikrosement har flere fordeler i forhold til andre materialer, som bidrar til å gjøre det til et attraktivt valg for mange prosjekter. Her er noen av fordelene med mikrosement sammenlignet med andre materialer:

 

1. Sømløs finish: Mikrosement gir en sømløs og jevn overflate uten behov for fuger eller skjøter. Dette skaper et rent og moderne utseende som kan være vanskelig å oppnå med andre materialer.

 

2. Allsidighet: Mikrosement kan brukes på forskjellige overflater som betong, fliser, tre og gips. Det kan påføres på gulv, vegger, trapper, benkeplater og mye mer. Dette gjør det til et allsidig materiale som kan brukes i ulike rom og miljøer.

3. Slitestyrke: Mikrosement er svært slitesterkt og motstandsdyktig mot riper og slitasje. Det tåler godt daglig bruk og er egnet for både boliger og kommersielle bygninger som utsettes for høy trafikk.

 

4. Vanntett: Mikrosement har vanntette egenskaper, noe som gjør det egnet for bruk på bad, kjøkken og andre områder som er utsatt for fuktighet. Det danner en beskyttende barriere mot vanninntrengning.

 

5. Enkel vedlikehold: Mikrosement er enkelt å vedlikeholde. Det krever ikke spesielle rengjøringsprodukter eller hyppig vedlikehold. En regelmessig rengjøring med milde rengjøringsmidler er vanligvis tilstrekkelig for å holde overflaten ren og pen.

6. Estetisk appell: Mikrosement kommer i ulike farger og teksturer, og kan tilpasses etter individuelle preferanser og designkonsepter. Dette gjør det mulig å skape unike og attraktive overflater som passer til enhver stil eller estetikk.

 

7. Miljøvennlig: Mikrosement er et miljøvennlig alternativ, da det ikke krever store mengder materialer eller produksjon av nye overflater. Det kan også brukes til å fornye og forbedre eksisterende overflater, noe som reduserer behovet for å rive og kaste materialer.

 

Disse fordelene gjør mikrosement til et populært valg for de som ønsker en holdbar, estetisk tiltalende og praktisk løsning for sine prosjekter.

bottom of page