top of page
Mikrosement på bad Oslo

Bruksområder

Hvor kan jeg benytte meg av mikrosement?

Mikrosement

Baderom 

Ja, mikrosement kan brukes på bad. Det er vanntett, gir en sømløs overflate, har estetisk appell, er holdbart og enkelt å rengjøre. Det kan bidra til å oppgradere badets utseende og beskytte overflatene mot fuktighet og skader. Vær oppmerksom på at riktig forberedelse og påføring er viktig for et godt resultat.

Kjøkken 

Mikrosement på kjøkken kan være et godt valg av flere grunner:

 

1. Estetisk appell: Mikrosement gir kjøkkenet en moderne og stilren look.

 

2. Holdbarhet: Mikrosement er et slitesterkt materiale som tåler daglig bruk og slitasje på kjøkkenet.

 

3. Enkel rengjøring: Mikrosement er enkelt å rengjøre på kjøkkenet med vanlige rengjøringsprodukter.

 

4. Allsidighet: Mikrosement kan brukes på forskjellige overflater i kjøkkenet, som benkeplater, vegger, gulv og backsplash.

 

Husk at riktig forberedelse og påføring av mikrosement er viktig for et holdbart og pent resultat. Det kan være lurt å søke profesjonell hjelp eller følge nøye instruksjoner for å oppnå de beste resultatene.

Hvorfor velge mikrosement?

1. Vanntett: Mikrosement har vanntette egenskaper og danner en beskyttende barriere mot fuktighet. Dette gjør det egnet for bruk i våtrom som baderom, dusjer og badstuer. Det bidrar til å forhindre vanninntrengning og beskytter underliggende materialer.

 

2. Sømløs overflate: Mikrosement gir en jevn og sømløs overflate uten behov for fuger eller skjøter. Dette eliminerer potensielle lekkasjepunkter og gjør rengjøringen enklere, samtidig som det skaper et moderne og stilrent utseende.

 

3. Slitestyrke: Baderom er utsatt for daglig bruk og slitasje. Mikrosement er svært slitesterkt og motstandsdyktig mot riper og slitasje, noe som gjør det ideelt for baderomsbruk. Det tåler godt den påkjenningen som kommer med vanlig bruk.

 

4. Estetisk appell: Mikrosement kommer i ulike farger og teksturer, slik at du kan tilpasse det til din personlige stil og designkonsept. Det gir deg muligheten til å skape et unikt og attraktivt baderomsområde som passer til din smak og preferanser.

 

5. Enkel vedlikehold: Mikrosement er enkelt å vedlikeholde på badet. Overflaten kan rengjøres med milde rengjøringsmidler og vanlig rengjøringsrutine. Det krever ikke spesielle rengjøringsprodukter eller hyppig vedlikehold.

 

Det er viktig å merke seg at korrekt forberedelse og påføring av mikrosement er avgjørende for å oppnå et holdbart og vanntett resultat. Det anbefales å søke profesjonell hjelp eller følge nøye instruksjoner hvis du vurderer å bruke mikrosement på badet ditt.

Peis

Reperasjon av mikrosement

Vi utfører reperasjon på alle typer mikrosement. Ønsker du hjelp til å vurdere en skade, så kan vi bistå med hjelp her.

bottom of page